Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [News]: Εθνική Ασφαλιστική: Απονομή βραβείων σε συνεργάτες του πρακτορειακού δικτύου
[News]: Εθνική Ασφαλιστική: Απονομή βραβείων σε συνεργάτες του πρακτορειακού δικτύου

[News]: Εθνική Ασφαλιστική: Απονομή βραβείων σε συνεργάτες του πρακτορειακού δικτύου

Ανανέωσαν τη δέσμευσή τους για συνέχιση των προσπαθειών και ακόμα υψηλότερα παραγωγικά αποτελέσματα

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν το 2020, λόγω της πανδημίας της Covid-19, δεν επέτρεψαν στην Εθνική Ασφαλιστική να διοργανώσει εκδήλωσης βράβευσης για τους συνεργάτες του Πρακτορειακού της Δικτύου.

Ωστόσο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, η Διοίκηση της Εταιρίας, προσκάλεσε στα γραφεία της τους εκπροσώπους των μεσιτικών γραφείων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον Κλάδο Ζωής, αλλά και στις εισπράξεις όλων των κλάδων, την χρονιά που πέρασε.

Διακρίνονται τα στελέχη της Δ/νσης Πωλήσεων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής με την κα Σοφία Ρατσιάτου της «Freedom AE Ασφαλιστικών Συμβούλων & Πρακτόρων».

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης, μαζί με τα στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων κα Ε. Βασιλείου και κ. Α. Μπάρδα, είχαν την χαρά, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, να δεχτούν τους κ.κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Τάσο Χατζηθεοδοσίου της MEGA INSURANCE, την κα Σοφία Ρατσιάτου της FREEDOM και τον κ. Άρη Δημητριάδη της ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Διακρίνονται, από αριστερά προς τα δεξιά, τα στελέχη της Δ/νσης Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κ.κ. Α. Μπάρδας και Ε. Βασιλείου, οι κ.κ. Γιάννης και Τάσος Χατζηθεοδοσίου της «Mega Insurance», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Στ. Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Μ. Τάτσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!