Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Ο Ερντογάν απειλεί ξανά την Ελλάδα: «Μην περιφέρεστε γύρω-γύρω στα νησιά»
[News]: Ο Ερντογάν απειλεί ξανά την Ελλάδα: «Μην περιφέρεστε γύρω-γύρω στα νησιά»

[News]: Ο Ερντογάν απειλεί ξανά την Ελλάδα: «Μην περιφέρεστε γύρω-γύρω στα νησιά»

Ο Τούρκος πρόεδρος έστειλε και προσωπικό μήνυμα στον Εμμανουέλ Μακρόν

Προσωπική επίθεση στον Εμμανουέλ Μακρόν εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την επέτειο του πραξικοπήματος στην Τουρκία το 1980.

Με αφορμή δήλωση του Γάλλου Προέδρου κατά τη συνεδρίαση MED7 της Κορσικής, στην οποία ανέφερε ότι: «δεν έχουμε πρόβλημα με τον τουρκικό λαό, αλλά με τον Ερντογάν», ο Τούρκος απάντησε.

«Η Γαλλία βρίσκεται πάντα στην ατζέντα μας. Δεν θέλω να αναφέρω καν το όνομά του, αλλά θα το κάνω γιατί είναι πολύ απασχολημένος μαζί μου. Είπε πως έχει πρόβλημα τον Ερντογάν και όχι με το τουρκικό έθνος. Κύριε Μακρόν, θα έχεις ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με εμένα προσωπικά» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το dogruhaber.com.tr .

Ο Τούρκος πρόεδρος όμως απείλησε και την Ελλάδα: «Κοιτάχτε τι κάνει τώρα η Ελλάδα με τα νησιά. Πώς να τους εμπιστευτούμε; Μην περιφέρεστε γύρω γύρω στα νησιά. Κάνετε λάθος και θα μείνετε μόνοι σας. Όταν μιλάμε για γείτονες, πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη. Η Τουρκία είναι σε θέση, αν χρειαστεί, να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση».

Σχετικά Tags
Ελλάδα Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Τουρκία Εμμανουέλ Μακρόν

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!