Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα είναι η μόνη που ζει αυτό το δράμα, εμείς είμαστε δίπλα της
[News]: Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα είναι η μόνη που ζει αυτό το δράμα, εμείς είμαστε δίπλα της

[News]: Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα είναι η μόνη που ζει αυτό το δράμα, εμείς είμαστε δίπλα της

Τι λέει η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής του Θριάσιου, Μαρία Καλοφώνου

Ουδείς έχει ξεχάσει την επίθεση με βιτριόλι πέρυσι στην Καλλιθέα και την ταλαιπωρία που περνάει η Ιωάννα για να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή στο μέλλον. Για την κατάσταση της 35χρονης μίλησε στο LIVE NEWS του Mega η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου.
«Πήγαν όλα καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η κυρία Καλοφώνου, τονίζοντας ότι η νέα επέμβαση των γιατρών έγινε έξι μήνες μετά το τελευταίο χειρουργείο και η κοπέλα παλεύει ακόμα με τα εγκαύματα.

«Έπρεπε να επέμβουμε πάλι, ήταν η σωστή στιγμή και για την Ιωάννα και για εμάς» πρόσθεσε η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο, υπογραμμίζοντας ότι τα χειρουργεία επαναλειτουργούν έπειτα από 6 μήνες λόγω Covid.

«Η Ιωάννα είναι η μόνη που ζει αυτό το δράμα, εμείς είμαστε δίπλα της, γύρω γύρω, αλλά αυτή το βιώνει και είναι προσωπική της επιλογή το πόσο θα επικοινωνήσει αυτό που της συμβαίνει στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται γι’ αυτό» συμπλήρωσε η κυρία Καλοφώνου, επαναλαμβάνοντας ότι η Ιωάννα αισθάνεται ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο.

Παράλληλα, η κυρία Καλοφώνου αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί, αλλά και την ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας. «Ήρθε με χαρά στο νοσοκομείο, περίμενε και αυτή το επόμενο χειρουργείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!