Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Επίθεση με μαχαίρι στο Ζωγράφου: «Βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο»
[News]: Επίθεση με μαχαίρι στο Ζωγράφου: «Βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο»

[News]: Επίθεση με μαχαίρι στο Ζωγράφου: «Βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο»

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ένα από τα τέσσερα θύματα

Στην δραματική εμπειρία να δεχθεί στα καλά καθούμενα επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο το πρωί της Τετάρτης στο Ζωγράφου , αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα από τα τέσσερα θύματα του 54χρονου δράστη, ο οποίος είχε διαφύγει από ψυχιατρική κλινική.

Όπως λέει ο νεαρός άνδρας, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος, ο οποίος έσπευσε να τον βοηθήσει, ενώ από την άλλη πλευρά επισημαίνει, πως του έκανε εντύπωση το γεγονός, ότι ενώ είχε ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά του, σε μια γειτονιά που όπως λέει έχει ζήσει 33 χρόνια.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

«Aν έχεις τύχη διάβαινε δεν λένε….
Ε εγώ σήμερα δεν είχα, βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο στον πνεύμονα και στο χέρι.
Ήμουν το τελευταίο θύμα ίσως ενός άλλου θύματος, ενός ψυχικά πάσχοντα που από ότι μαθαίνω, το είχε σκάσει από το Δαφνί πριν αρκετό καιρό.
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν με προειδοποίησε κάνεις από τον παρευρισκόμενο κόσμο έτσι ώστε να προστατευτώ, όπως και το ότι ενώ είχα ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά μου, σε μια γειτονιά που έχω ζήσει 33 χρόνια.
Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος όπου έσπευσε να με βοηθήσει και ήταν έτοιμος να με τρυπήσει με μια μεγάλη βελόνα, αν η αναπνοή μου δυσκόλευε και άλλο αυτή τη μιάμιση ώρα που περίμενα το ασθενοφόρο, αλλά και γιατί μου έδινε κουράγιο, όπως και μια κοπέλα και ένα αγόρι από την ομάδα Δίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!