Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Τα εντυπωσιακά νερά της παραλίας που θυμίζουν Χαβάη
[News]: Τα εντυπωσιακά νερά της παραλίας που θυμίζουν Χαβάη

[News]: Τα εντυπωσιακά νερά της παραλίας που θυμίζουν Χαβάη

Μία από τις ομορφότερες της χώρας

Οι εξωτικές παραλίες της Ελλάδας που θυμίζουν φημισμένες παραλίες άλλων περιοχών είναι αρκετές.

Μια από αυτές που σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι στη Χαβάη είναι η παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους. Μια από τις ελληνικές παραλίες που μπαίνει στη λίστα με τις ομορφότερες της χώρας.

Το Βουτούμι, λοιπόν, είναι η παραλία που θα συναντήσεις μόλις φτάσεις με σκάφος ή με το τοπικό καραβάκι στους Αντίπαξους. Αρχικά θα νομίζεις ότι είναι κάποια πισίνα αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια από τις πιο εξωτικές ελληνικές παραλίες. Τα νερά είναι τόσο διάφανα που όχι μόνο βλέπεις πεντακάθαρα τον βυθό αλλά νομίζεις ότι τα σκάφη που είναι εκεί αιωρούνται. Μαγικές εικόνες που μένουν χαραγμένες στο μυαλό για μια ζωή.

Για να βρεθείς σε μια από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες, το Βουτούμι υπάρχουν δύο τρόποι. Είτε κάνοντας κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου με σκάφος είτε κάνοντας τις διακοπές στους Παξούς.

Το δεύτερο είναι μια ευκαιρία για χαλάρωση σε ένα νησί μικρό, τουριστικό αλλά διαφορετικό. Συνήθως δεν συναντάς πολλούς Έλληνες επισκέπτες λόγω της κοντινής απόστασης από Ιταλία. Φρόντισε να κλείσεις εγκαίρως δωμάτιο καθώς είναι όχι τυχαία ένας δημοφιλής προορισμός, όπως αναφέρει το exploringgreece .

Σχετικά Tags
Αντίπαξοι

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!