Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Εμβολιασμός: Πόσο μειώνει την πιθανότητα βαριάς νόησης από κορονοϊό – Τι ισχύει για τη γονιμότητα
[News]: Εμβολιασμός: Πόσο μειώνει την πιθανότητα βαριάς νόησης από κορονοϊό – Τι ισχύει για τη γονιμότητα

[News]: Εμβολιασμός: Πόσο μειώνει την πιθανότητα βαριάς νόησης από κορονοϊό – Τι ισχύει για τη γονιμότητα

Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας – Πως απαντάει ο Ηλίας Μόσιαλος στις θεωρίες συνωμοσίας για τις εγκύους

Υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά που απασχολούν τον κόσμο για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού και το καλύτερο είναι να ακούνε τους ειδικούς. Τόσο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, όσο και ο καθηγητής, Ηλίας Μόσιαλος, δίνουν τις κατάλληλες απαντήσεις.

«Είναι η τέταρτη εβδομάδα που καταγράφεται μείωση των κρουσμάτων και δεύτερη που καταγράφεται μείωση των συνολικών θανάτων» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ο κ. Αρκουμανέας , σημειώνοντας ότι οι δείκτες αυτοί πρέπει να συγκρίνονται ανά εβδομάδα.

Τα μαζικά τεστ του ΕΟΔΥ και το self-testing άρχισαν να αποδίδουν, σημείωσε, λέγοντας πως ο κόσμος «αγκάλιασε» αυτές τις δράσεις και πως έχουν γίνει 2,3 εκατ. self- test μέχρι σήμερα.

Αισιόδοξος δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ και για το επόμενο διάστημα, βάσει των μοντέλων του ECDC. «Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι μέχρι τέλος Μαΐου θα έχουμε ξεπεράσει τους 5 εκατ. εμβολιασμούς . Όσοι έχουμε τη δυνατότητα πρέπει να εμβολιαστούμε. Είναι η λύση» είπε.

Η μεγάλη ανταπόκριση στους εμβολιασμούς που υπήρξε από τους νέους, δεν υπήρξε αντίστοιχα και στις ηλικίες άνω των 60. «Ελπίζουμε ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν στοχευμένες ενέργειες ώστε να δείξουν την ίδια διάθεση και οι άνω των 60.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!