Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Η εμπειρία του σούπερ μάρκετ γίνεται πιο προσωποποιημένη από ποτέ
[News]: Η εμπειρία του σούπερ μάρκετ γίνεται πιο προσωποποιημένη από ποτέ

[News]: Η εμπειρία του σούπερ μάρκετ γίνεται πιο προσωποποιημένη από ποτέ

Χωρίς πόντους, χωρίς πλαστική κάρτα, με το νέο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl Ελλάς

Στις μέρες μας δεν πας πουθενά χωρίς το κινητό σου και που να πας άλλωστε αφού έχεις συνηθίσει να τα κάνεις όλα μέσα από αυτό. Ακούς μουσική ή παρακολουθείς βίντεο ενώ είσαι στο μέτρο ή περιμένεις στην αναμονή, μένεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και με τους συνεργάτες σου και φυσικά εκπληρώνεις τις συναλλαγές σου μέσα από το κινητό χωρίς να χρειάζεται να έχεις πάνω σου μετρητά ή ακόμη και κάρτα.

Υπάρχουν πλέον εφαρμογές για τα πάντα, οι οποίες μας κάνουν τη ζωή καλύτερη και ευκολότερη. Μία τέτοια εφαρμογή ήρθε στις 21 Σεπτεμβρίου από τη Lidl Ελλάς , η οποία υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που εκτελούμε τις καθημερινές μας αγορές. Πρόκειται για το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus το οποίο υπόσχεται να προσφέρει στους εγγεγραμμένους χρήστες ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση.

Από το σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας της Lidl θα μπορούν να επωφελούνται όλοι οι χρήστες smartphones (Android & iOS). Το πρόγραμμα θα προσφέρει ουσιαστικές επιλογές που θα ανταποκρίνονται άμεσα στις προσωποποιημένες ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης θα είναι σε θέση να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι ξοδεύει, τι εξοικονομεί αλλά και να ενημερώνεται για τις τρέχουσες προσφορές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!