Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Το ελληνικό νησί με τον μοναδικό «πέτρινο ελέφαντα»
[News]: Το ελληνικό νησί με τον μοναδικό «πέτρινο ελέφαντα»

[News]: Το ελληνικό νησί με τον μοναδικό «πέτρινο ελέφαντα»

Φημίζεται για τα πετρώματά του και τους σχηματισμούς που δημιουργούνται σε αυτά

Ένα από τα πιο παράξενα θεάματα που έχει φτιάξει η φύση και μπορεί να αντικρίσει κανείς, βρίσκεται σε νησί των Κυκλάδων.

Πρόκειται για τον άγνωστο σε πολλούς «πέτρινο ελέφαντα», που βρίσκεται στην Κίμωλο με την γραφική ομορφιά και τα ξεχωριστά σημεία, που θα σου μείνουν αποτυπωμένα στο μυαλό αν έχεις την τύχη να βρεθείς στο νησί για διακοπές. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα exploringgreece.tv , μπορεί να μην είναι το μεγάλο νησί με την τουριστική κίνηση, αλλά έχει μικρά μυστικά που κερδίζουν τους απαιτητικούς του είδους. Η Κίμωλος είναι ένα μικρό, αλλά γοητευτικό νησί των Κυκλάδων.

Κίμωλος: Το ελληνικό νησί που έχει τον μοναδικό «πέτρινο ελέφαντα»

Ο πέτρινος ελέφαντας είναι ένα ξεχωριστό αξιοθέατο της Κιμώλου. Αποτελεί στην πραγματικότητα ένα δημιούργημα της φύσης από βράχια στην Γούπα. Το σημείο πήρε το όνομά του από τον επιβλητικό βράχο σε σχήμα καθιστού ελέφαντα. Εύκολα το παρατηρεί κάποιος, αν βρεθεί στο ύψωμα και το δει. Είναι άγνωστο πόσα χρόνια βρίσκεται εκεί, καθώς η φύση φρόντισε για την δημιουργία του.

Πολύ κοντά στον πέτρινο ελέφαντα βρίσκεται και η όμορφη και γνωστή παραλία Γούπα. Μια από τις παραλίες για τις οποίες είναι περήφανη η Κίμωλος και μπορείς να την επισκεφθείς είτε από την ξηρά είτε με σκάφος δια θαλάσσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!