Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Η Ελλάδα πιο δημοφιλής προορισμός στις Αυστριακές Αερογραμμές για καλοκαιρινές διακοπές
[News]: Η Ελλάδα πιο δημοφιλής προορισμός στις Αυστριακές Αερογραμμές για καλοκαιρινές διακοπές

[News]: Η Ελλάδα πιο δημοφιλής προορισμός στις Αυστριακές Αερογραμμές για καλοκαιρινές διακοπές

Ακολουθούν Ισπανία και Ιταλία

Στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών η Ελλάδα είναι στις Αυστριακές Αερογραμμές (Austrian Airlines-AUA) από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς και για εφέτος εκείνος με τη μεγαλύτερη ζήτηση, ακολουθούμενη από την Ισπανία και την Ιταλία.

Μέχρι σήμερα, οι Αυστριακές Αερογραμμές έχουν καταγράψει συνολικά 96.000 επιβάτες σε πτήσεις προς την Ελλάδα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με τους πρώτους ελληνικούς προορισμούς να είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως, και το ποσοστό πληρότητας των πτήσεων να ανέρχεται σήμερα περίπου στο 80%.

«Η επιθυμία των Αυστριακών να ταξιδεύουν αυξάνεται καθημερινά. Για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις ταξιδιωτικές ανάγκες των επιβατών μας, προσαρμόζουμε συνεχώς την προσφορά μας», αναφέρει ο Μίχαελ Τρεστλ, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

«Συγκεκριμένα, ο αριθμός των κρατήσεων για πτήσεις προς το Ηράκλειο στην Κρήτη τριπλασιάστηκε από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου. Αντιδρούμε στην αυξημένη ζήτηση και αυξάνουμε τις δυνατότητες σε αυτήν τη διαδρομή», επισημαίνει ο ίδιος.

Εκτός από τις καθημερινές πτήσεις προς το Ηράκλειο, ένα αεροσκάφος Boeing 777 μεγάλων αποστάσεων θα χρησιμοποιείται τα Σάββατα από τις 24 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, σημειώνεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Με τη χρήση αυτού του μεγαλύτερου τύπου αεροσκάφους στο στόλο της Austrian Airlines, περίπου 100 επιπλέον επιβάτες μπορούν να μεταφερθούν ανά πτήση του Σαββάτου στη διαδρομή προς το Ηράκλειο, όλες τις άλλες ημέρες πτήσεων, η διαδρομή εξυπηρετείται από αεροσκάφος της οικογένειας των Airbus A320.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!