Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ελένη Τουλουπάκη: «Η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας»
[News]: Ελένη Τουλουπάκη: «Η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας»

[News]: Ελένη Τουλουπάκη: «Η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας»

H δήλωση της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς για την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της

«Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρέτησαν θα λάβουν το μισθό τους» αναφέρει σε δήλωση της η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με αφορμή την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis μετά από σχετική παραγγελία του Αρείου Πάγου.

Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρει ότι «η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας» και συμπληρώνει πως «το ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά βαθύτατα θεσμικό»

«Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού . Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περασει και γρήγορα οσοι το υπηρέτησαν θα λάβουν το μισθό τους» καταλήγει.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:

Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος δίωξης την οποία θα προσβάλω άμεσα στο δικαστικό συμβούλιο ως απολύτως άκυρη ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το ζήτημα της ματαίωσης κάθε προσπάθειας καταπολέμησης της διαφθοράς στη χώρα μας σε όλα τα αρμόδια διεθνή οργανα. Σήμερα η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας. Είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό αλλά βαθύτατα θεσμικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!