Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» οι επαφές και οι συναλλαγές του δράστη
[News]: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» οι επαφές και οι συναλλαγές του δράστη

[News]: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» οι επαφές και οι συναλλαγές του δράστη

Τι ερευνούν οι αρχές

Ενώπιον του ανακριτή ενδέχεται να βρεθεί και πάλι την ερχόμενη εβδομάδα ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά .

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», από τις έρευνες που συνεχίζονται, έχουν προκύψει νέα στοιχεία, στα οποία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις. Οι έρευνες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν πλέον επικεντρωθεί στο να αποδείξουν, αν το έγκλημα έγινε όντως «εν βρασμώ ψυχής», όπως υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης ή αν επρόκειτο για προμελετημένο έγκλημα.

Στο πλαίσιο αυτό μία από τους πρώτους μάρτυρες που θα καταθέσουν, είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν. Η μαρτυρία της θεωρείται σημαντική, καθώς λόγω της επαφής της με την 20χρονη ήξερε αρκετά πράγματα για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται πως ήδη έχει αποκαλύψει πολύ σημαντικές πληροφορίες. Μία από αυτές είναι και το ότι ο σύζυγος της Καρολάιν είχε εγκατεστημένη στο κινητό του μια εφαρμογή, που έβλεπε που είναι η 20χρονη ανά πάσα στιγμή.

Ένα ακόμη στοιχείο που ερευνούν οι αρχές, είναι οι οικονομικές συναλλαγές του δράστη. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, οι κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν, φαίνονται ύποπτες στην Αστυνομία, γι’ αυτό και έχει ζητηθεί άρση του τραπεζικού του απορρήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!