Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Εγχειρίδιο για τη σωστή συμπεριφορά οδήγησης ενός EV αυτοκινήτου
[News]: Εγχειρίδιο για τη σωστή συμπεριφορά οδήγησης ενός EV αυτοκινήτου

[News]: Εγχειρίδιο για τη σωστή συμπεριφορά οδήγησης ενός EV αυτοκινήτου

Ο Κώδικας της Nissan για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων

Καθώς οι αυτοκινητιστές σε όλη την Ευρώπη βγαίνουν στους δρόμους και αυτό το καλοκαίρι, η Nissan δημιούργησε τον Κώδικα Συμπεριφοράς του Οδηγού EV, ενός εγχειριδίου για οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων.

Με βάση την πλούσια κληρονομιά της μάρκας στην μαζική παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων, το συγκεκριμένο εγχειρίδιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει χρηστικές συμβουλές για τους νέους, αλλά και τους περιστασιακούς οδηγούς των EVs. Αυτό συμπίπτει με την αύξηση της κίνησης στις ευρωπαϊκές οδικές αρτηρίες, όπως και με την αύξηση κατά 68,4%, σε ετήσια βάση, στις συνολικές πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων, από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Ο Κώδικας Συμπεριφοράς του Οδηγού ενός EV, είναι εφοδιασμένος με μια σειρά από απλές αλλά διορατικές συμβουλές, για να βοηθήσουν τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων να συνδεθούν ακόμη περισσότερο με το EV τους. Περιλαμβάνει επίσης καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο υποστήριξης και άλλων οδηγών EV και απλούς τρόπους για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του οδηγού στον δρόμο.

Ο Κώδικας περιλαμβάνει μια ευρεία λίστα καθημερινών σεναρίων οδήγησης με EV, όπως τη λίστα ελέγχου για την προετοιμασία του ηλεκτρικού οχήματος, τον τρόπο βοήθειας άλλων οδηγών της κοινότητας EV, καθώς και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας επαναφόρτισης, αλλά και τις σεβαστές πρακτικές στάθμευσης.

Τα βασικά σημεία του Κώδικα είναι τα εξής:

  1. Μοιράζομαι και νοιάζομαι :

Δώστε χείρα βοηθείας με το να μοιραστείτε τις δικές σας γνώσεις για κοντινά δημόσια σημεία φόρτισης, με φίλους και συγγενείς, ή χρησιμοποιήστε εφαρμογές και φόρουμ για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με συμβουλές και από άλλους οδηγούς EV που κινούνται στην ίδια περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!