Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Έφυγε από τη ζωή η 33χρονη Έλλη Διβάνη – Η γυναίκα πίσω από την αυτοκρατορία του ομίλου «Divani»
[News]: Έφυγε από τη ζωή η 33χρονη Έλλη Διβάνη – Η γυναίκα πίσω από την αυτοκρατορία του ομίλου «Divani»

[News]: Έφυγε από τη ζωή η 33χρονη Έλλη Διβάνη – Η γυναίκα πίσω από την αυτοκρατορία του ομίλου «Divani»

Η ιστορία του ομίλου ξενοδοχείων που ξεκίνησε από την πόλη της Θεσσαλίας

Έφυγε από τη ζωή η 33χρονη Έλλη Διβάνη, κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, που ήταν εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης Divani σε Αθήνα και Θεσσαλία.

H 33χρονη θα κηδευτεί αύριο Τρίτη 9 Μαρτίου στις 12:00 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Η αρχή της δημιουργίας στη Θεσσαλία

Η αρχή έγινε το 1958, όταν ο κ. Αριστοτέλης Διβάνης ακολουθώντας τη συμβουλή τού τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ενασχόληση με τον τουρισμό και τη φιλοξενία εγκαινίασε το πρώτο ξενοδοχείο στα Τρίκαλα.

Το πρώτο αυτό ξενοδοχειακό εγχείρημα του ιδρυτή του Ομίλου ήταν εξαρχής καινοτόμο με το καθένα από τα 65 δωμάτια της μονάδας να διαθέτει το δικό του λουτρό.

Η αγάπη για τη φιλοξενία και το επιχειρηματικό πνεύμα του κ. Αριστοτέλη Διβάνη έδειξαν τον δρόμο και για τη συνέχεια, με τον ίδιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε άλλη εμπορική δραστηριότητα και να εστιάζει αποκλειστικά στον ξενοδοχειακό κλάδο αναφέρει το trikalavoice.gr.

Με την πρώτη επιχειρηματική του πρωτοβουλία στον χώρο του τουρισμού να στέφεται με απόλυτη επιτυχία, ο κ. Αριστοτέλης Διβάνης διαβλέπει την ανερχόμενη εξέλιξη του εμβληματικού προορισμού των Μετεώρων και παίρνει τη μεγάλη απόφαση για την ίδρυση του δεύτερου ξενοδοχείου του Ομίλου στην Καλαμπάκα.

Μετά το τέλος της δικτατορίας, ο Όμιλος είναι πλέον ο μεγαλύτερος στη Θεσσαλία ανοίγοντας την τρίτη του μονάδα, αυτή τη φορά στην πόλη της Λάρισας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!