Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δρούτσα για Λιγνάδη: Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε, ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν
[News]: Δρούτσα για Λιγνάδη: Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε, ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν

[News]: Δρούτσα για Λιγνάδη: Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε, ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν

«Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα»

Στο «Πρωινό» μίλησε η Εύη Δρούτσα και όλοι πάγωσαν με τις δηλώσεις της για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ψιλοδιαφωνώ με την υπόθεση Λιγνάδη. Όταν πας με κάποιο παιδί, και το πληρώνεις και δέχεται να πάρει τα λεφτά το παιδί γιατί πήγε με κάποιον, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες; Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά του καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του. Και τι με νοιάζει εμένα ποιος είναι; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες. Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά.

Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Λέει «Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…». Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το «σε βίασαν», πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε».

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια προβολής του βίντεο είχαν μείνει άφωνοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!