Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δωρεά της Pfizer Hellas προς την Ομάδα Αιγαίου
[News]: Δωρεά της Pfizer Hellas προς την Ομάδα Αιγαίου

[News]: Δωρεά της Pfizer Hellas προς την Ομάδα Αιγαίου

Κάλυψε μέρος της ασφαλούς μεταφοράς των ιατρικών αποβλήτων από το κάθε νησί

Για όγδοη χρονιά συνέχισε την υποστήριξη της η Pfizer Hellas προς την Ομάδα Αιγαίου, πραγματοποιώντας δωρεά ύψους 10.000 ευρώ για τη διεξαγωγή του 27ου Διάπλου 2021 στα ακριτικά νησιά της χώρας.

Η υποστήριξη της Ομάδας Αιγαίου εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas για την ενίσχυση δράσεων που προάγουν την προληπτική ιατρική και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών.

Στη φετινή αποστολή της Ομάδας Αιγαίου συμμετείχαν και μέλη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στα συνολικά 7 ακριτικά νησιά που επισκέφθηκαν (Αγαθονήσι, Αρκιοί, Λειψοί, Πάτμος, Φολέγανδρος, Αμοργός, Κουφονήσια).

Η δωρεά της Pfizer Hellas υποστήριξε εμπράκτως το έργο της Ομάδας Αιγαίου, καλύπτοντας μέρος της ασφαλούς μεταφοράς των ιατρικών αποβλήτων από το κάθε νησί που επισκέφθηκε η Ομάδα, του κόστους των ιατρικών αναλωσίμων, της μεταφοράς των βιολογικών δειγμάτων, των εξόδων μετακίνησης, καθώς και της ασφάλισης των συμμετεχόντων.

Η κα Βάσω Καραμάνου, BU Lead Vaccines και επικεφαλής της ομάδας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas, δήλωσε σχετικά ότι «Η Pfizer Hellas έχει συνδέσει για περισσότερα από 60 χρόνια την πορεία της στην Ελλάδα με τις έννοιες της υπευθυνότητας και της συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!