Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δολοφονία Ρόδος: Η αντίδραση της μητέρας της Δώρας στη «συγγνώμη» της οικογένειας του δράστη
[News]: Δολοφονία Ρόδος: Η αντίδραση της μητέρας της Δώρας στη «συγγνώμη» της οικογένειας του δράστη

[News]: Δολοφονία Ρόδος: Η αντίδραση της μητέρας της Δώρας στη «συγγνώμη» της οικογένειας του δράστη

Η μητέρα της αδικοχαμένης εκπαιδευτικού δεν κρύβει την πικρία της

Απάντηση στη «συγγνώμη» που ζήτησε η οικογένεια του δράστη της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας στη μέση του δρόμου στη Ρόδο , έδωσε η μητέρα του θύματος.

«Την δώσανε… Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ούτε με απασχολεί, ούτε με αγγίζει αυτό το πράγμα, δεν με αγγίζει η συγγνώμη», λέει η μητέρα της αδικοχαμένης εκπαιδευτικού. «Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Είμαι στο μνήμα του παιδιού μου, φτιάχνω, σχεδιάζω το μνήμα του παιδιού μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε για τον …, ούτε για τον θείο του, την οικογένειά του, ούτε για τη συγγνώμη του. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια» προσθέτει με πικρία.

Με μια ανακοίνωση 5 σημείων που απέστειλε ο δικηγόρος της οικογένειας του δράστη, ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια της Ντόρας, συνεχίζοντας να αγαπά τον 42χρονο, χωρίς να τον κρίνει μόνο από την αδιανόητη πράξη του, όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, οι οποίες άλλωστε δεν υπάρχουν, αλλά χώρο και χρόνο ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, να πενθήσουμε την Δώρα και τον Κώστα και να ανέβουμε τον Γολγοθά που έχουμε μπροστά μας. Όμως, ως γονείς συνεχίζουμε να αγαπάμε τον Κώστα μας με βάση και τα σαράντα χρόνια της ζωής του χωρίς να τον κρίνουμε μόνο από την εν λόγω, σαφώς κατακριτέα και αδιανόητη, πράξη του».

Ωστόσο, «η συγγνώμη» ήρθε αρκετές ώρες μετά τις δηλώσεις του θείου του δράστη που εξόργισαν την οικογένειας της Ντόρας και προσέβαλλαν την μνήμη της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!