Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δολοφονία Μακρή: Καταπέλτης ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή των κατηγορουμένων
[News]: Δολοφονία Μακρή: Καταπέλτης ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή των κατηγορουμένων

[News]: Δολοφονία Μακρή: Καταπέλτης ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή των κατηγορουμένων

«Πέρα πάσης αμφιβολίας ο πρώτος κατηγορούμενος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Δεν το λέω εγώ, το λέει το βίντεο της ανθρωποκτονίας»

Πεπεισμένος πως ο 32χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή είναι ο εκτελεστής που καταγράφεται στο βίντεο έξω από το σπίτι του άτυχου επιχειρηματία τον Οκτώβριο του 2018, εμφανίστηκε ο εισαγγελέας της έδρας ο οποίος ζήτησε την ενοχή του.

«Πέρα πάσης αμφιβολίας ο πρώτος κατηγορούμενος είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Δεν το λέω εγώ, το λέει το βίντεο της ανθρωποκτονίας. Φαίνεται από το βίντεο το γυμνασμένο προφίλ, η σωματοδομή, η κοτσίδα» είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός ο οποίος στην αγόρευση του αναφέρθηκε αναλυτικά στους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων αδελφών που έκαναν λόγο για μια σειρά συμπτώσεων οι οποίες τους έφεραν στο εδώλιο. «Δεν μπορεί να είναι όλα συμπτώσεις» τόνισε ο εισαγγελέας που μίλησε για την παραμονή των 20 ημερών των κατηγορουμένων στην Ελλάδα, την επίμαχη περίοδο ,τα τέσσερα ξενοδοχεία που νοίκιασαν αλλά και τα τέσσερα αυτοκίνητα που άλλαξαν.

«Είπαν διάφορες δικαιολογίες για τα αυτοκίνητα για το ότι δεν τους έκαναν.

Έλα όμως που τα τρία εξ αυτών έχουν θεαθεί έξω από την οικία του δολοφονηθέντος. Και μάλιστα μόνο τις ημέρες που τα είχαν νοικιάσει οι κατηγορούμενοι» ανέφερε ο εισαγγελέας, κάνοντας λόγο για λογική ακολουθία που δυσχεραίνει τη θέση των κατηγορουμένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!