Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δημοσκόπηση Open: Πώς κρίνουν οι πολίτες την διαχείριση της πανδημίας και το άνοιγμα δραστηριοτήτων
[News]: Δημοσκόπηση Open: Πώς κρίνουν οι πολίτες την διαχείριση της πανδημίας και το άνοιγμα δραστηριοτήτων

[News]: Δημοσκόπηση Open: Πώς κρίνουν οι πολίτες την διαχείριση της πανδημίας και το άνοιγμα δραστηριοτήτων

Τι λένε για τις μετακινήσεις το Πάσχα, τους εμβολιασμούς και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Την επιθυμία των πολιτών να ανοίξουν όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες, αλλά και να επιτραπούν οι μετακινήσεις στο χωριό το Πάσχα, καταγράφει δημοσκόπηση της Alco για τον τ/σ Open .

Οι ερωτηθέντες ωστόσο εκφράζουν την απογοήτευσή τους για την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, καθώς στο ερώτημα αν είστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το 51% απαντά αρνητικά από 49% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό στην τελευταία δημοσκόπηση, ενώ ικανοποιημένο δηλώνει το 40% και το 9% δεν απαντά.

Την ίδια ώρα, μειώνεται σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η εμπιστοσύνη των πολιτών στις αποφάσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, καθώς το 64% πιστεύει ότι επηρεάζονται από τις επιθυμίες της κυβέρνησης, ενώ μόλις το 20% απαντά ότι δεν επηρεάζονται και το 16% δεν απαντά.

Αντιθέτως, αυξάνεται η ικανοποίηση των πολιτών από το πρόγραμμα των εμβολιασμών, καθώς το 55% δηλώνει ικανοποιημένο έναντι του 51% στην αντίστοιχη ερώτηση στην τελευταία δημοσκόπηση, ενώ το 35% δηλώνει δυσαρεστημένο, από 38% στην τελευταία δημοσκόπηση και το 10% δεν απαντά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ του να επιτραπούν οι μετακινήσεις και εκτός νομού το Πάσχα, με το 62% να απαντά θετικά, το 29% αρνητικά και το 9% να μην απαντά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!