Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Δημοσκόπηση Mega: Που κυμαίνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου
[News]: Δημοσκόπηση Mega: Που κυμαίνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

[News]: Δημοσκόπηση Mega: Που κυμαίνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου

Ποιον θεωρούν οι Έλληνες καταλληλότερο για πρωθυπουργό μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα – Ποιος μπαίνει ανάμεσά τους – Ποιο κόμμα έχει ραγδαία άνοδο

Σχεδόν αναλλοίωτη παραμένει η διαφορά στην πρόθεση ψήφου των Ελλήνων μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έκανε η Metron Analysis για λογαριασμό του Mega.

Στην πρόθεση ψήφου για τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό της τάξης του 34%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 20,1%, δηλαδή υπάρχει μιαμ διαφορά 13,9% ποσοστιαίων μονάδων. Για το ίδιο κανάλι τον περασμένο μήνα (Απρίλιο), η απόσταση των δύο κομμάτων ήταν 14,2%.

Τρίτο κόμμα σε προτιμήσεις είναι το ΚΙΝΑΛ με 6%, ενώ ακολουθούν ΚΚΕ με 5,3%, ΜέΡΑ25 με 4,7% και Ελληνική Λύση με 4%. Είναι εμφανής η άνοδος του ΜέΡΑ25 , το οποίο τον περασμένο μήνα δεν ξεπερνούσε το 3%.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 46%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας μόλις 16%. Ωστόσο, ανάμεσά τους μπαίνει ο… κανένας με ποσοστό της τάξης του 24%.

Σχετικά Tags
Αλέξης Τσίπρας Μέρα25 Metron Analysis ΚΙΝΑΛ Δημοσκόπηση Νέα Δημοκρατία Ελληνική Λύση ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ Κυριάκος Μητσοτάκης Mega Channel

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!