Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δήμαρχος Κοζάνης: Έτσι καταλήξαμε σε lockdown – Νέοι οι περισσότεροι ασθενείς
[News]: Δήμαρχος Κοζάνης: Έτσι καταλήξαμε σε lockdown – Νέοι οι περισσότεροι ασθενείς

[News]: Δήμαρχος Κοζάνης: Έτσι καταλήξαμε σε lockdown – Νέοι οι περισσότεροι ασθενείς

«Το νοσοκομείο έχει φτάσει στα όρια του»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Κοζάνη και το πως κατέληξε να τεθεί σε lockdown μίλησε ο ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε από τις 6.00 το πρωί η εικόνα στην Κοζάνη θυμίζει την εικόνα της άνοιξης της φετινής χρονιάς με το γενικό lockdown σε όλη την χώρα: μάσκα παντού σε όλους τους χώρους, το λιανεμπόριο στην πλειοψηφία του κλειστό.

Ερωτηθείς για την αιτία αυτού του συναγερμού ο ίδιος απάντησε πως δεν είναι γνωστό τι έφταιξε και πως εδώ και 10 ημέρες τα νούμερα ήταν τσιμπημένα, (από μονοψήφιους αριθμούς κρουσμάτων σε διψήφιους), ένα γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία στην περιοχή.

«Το νοσοκομείο έχει φτάσει στα όρια του»

Περιγράφοντας την κατάσταση της περιοχής ο Δήμαρχος ανέφερε πως το νοσοκομείο Μαμάτσειο έχει φτάσει στα όρια του, νοσηλεύονται πάρα πολλοί ασθενείς με κορονοϊό και φεύγουν ασθενείς και σε άλλες περιοχές. Παράλληλα σημείωσε πως είναι ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση σε συνδυασμό με το γεγονός πως το νοσοκομείο έχει χρόνια προβλήματα, έχει εγκαταλειφτεί για χρόνια στην τύχη του και δεν υποστηρίζεται όπως θα έπρεπε γιατί χρειάζεται σημαντική αναβάθμιση και όλα αυτά συσσωρεύονται το ένα πάνω στο άλλο με συνέπεια να υπάρχει αυτή η εικόνα.

Ο ίδιος επεσήμανε πως ο μεγαλύτερος αριθμός των κρουσμάτων ήταν σε νεαρές ηλικίες δηλαδή κάτω από τα 35.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!