Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ύστατη μάχη των καταδικασθέντων για να γλυτώσουν τη φυλακή
[News]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ύστατη μάχη των καταδικασθέντων για να γλυτώσουν τη φυλακή

[News]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ύστατη μάχη των καταδικασθέντων για να γλυτώσουν τη φυλακή

«Παρών» στο δικαστήριο και ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Σε εξέλιξη είναι η δίκη της Χρυσής Αυγής. Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου για το αν και ποιοι από τους καταδικασθέντες από το «διευθυντήριο» της Χρυσής Αυγής αλλά και από τα μέλη της που συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση και πρωταγωνίστησαν σε εγκληματικές πράξεις θα οδηγηθούν τελικά στις φυλακές.

Στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών βρίσκονται συνήγοροι, μάρτυρες αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής για να δώσουν την ύστατη «μάχη» για να αποφύγουν τη φυλακή, κερδίζοντας ανασταλτική δύναμη στην έφεσή τους.

«Έχει δώσει εξετάσεις στην ελληνική κοινωνία και τις έχει περάσει με επιτυχία. Έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία άλλα δύο παιδιά. Είναι μία συνεισφορά στην κοινωνία. Εάν πράγματι μπει στη φυλακή θα μεγαλώσουν τέσσερα παιδιά πολύ προβληματικά για την κοινωνία» ανέφερε ο νομικός παραστάτης του πυρηνάρχη Περάματος ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 10 έτη και 24 μήνες.

«Έχει λευκό ποινικό μητρώο… εκτός βέβαια από τη βασική πράξη της παρούσας υπόθεσης» επεσήμανε ο συνήγορος του Διον. Λιακόπουλου, αναφερόμενος στη δολοφονία του Σ. Λουκμάν.

Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ένας νέος εγκλεισμός του καταδικασθέντα σε 6 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, «θα ανατρέψει κάθε προσπάθεια του επανέλθει στην κοινωνία».

Αναφορικά με το συγκατηγορούμενό του Χρ. Στεργιόπουλο – επίσης καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Λουκμάν – η υπεράσπιση αναφέρθηκε στην υπέργηρη μητέρα του και έκανε λόγο για «υποδειγματική συμπεριφορά από την πλευρά του».

«Παρών» στο δικαστήριο και ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!