Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Διοικητικό χάος στην ΟΜΑΕ
[News]: Διοικητικό χάος στην ΟΜΑΕ

[News]: Διοικητικό χάος στην ΟΜΑΕ

Αβεβαιότητα και παραιτήσεις λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων

Σχεδόν δυο εβδομάδες πριν ξεκινήσουν (ανάβαση Αχλαδόκαμπου στις 4/7) οι αγώνες αυτοκινήτου του 2020, η νεοεκλεγείσα (τον περασμένο Φεβρουάριο) διοίκηση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), δεν έχει βρει ακόμα τα «πατήματά» της χτυπημένη από τον Covid-19, αλλά και τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται καθημερινά από εκλεγμένους και μη παράγοντες.

Συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ) έστειλε επιστολή έντονης διαμαρτυρίας στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, ο Πρόεδρός του ζήτησε την παραίτηση δυο από τα 11 μέλη του ΔΣ της ΟΜΑΕ. Στο μεσοδιάστημα, μέλος της Επιτροπής Αγώνων – ΕΠ.Α. (που διορίζεται από το ΔΣ της Ομοσπονδίας), μιλώντας σε έγκριτη ραδιοφωνική εκπομπή, ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου της ΟΜΑΕ…

Μέσα στο κλίμα αυτό, με τους αγώνες σε αναγκαστική στάση, τα ταμεία της Ομοσπονδίας άδεια και την κατά 50.000 ευρώ αύξηση (δανεισμός για την αντιμετώπιση τρεχόντων εξόδων) του ήδη υφιστάμενου μεγάλου χρέους της Ομοσπονδίας και ενώ την άλλη εβδομάδα εκκρεμούν ασφαλιστικά μέτρα τεσσάρων Σωματείων κατά του κύρους των πρόσφατων εκλογών, έγινε προχθές συνεδρίαση του ΔΣ στο οποίο εισήλθαν και –ουσιαστικά- συμμετείχαν και άτομα που δεν ανήκουν σε αυτό.

Στην θυελλώδη –κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες- συνεδρίαση, όπου οι πάντες καταφέρονταν κατά πάντων, το κύριο θέμα ήταν η αντιμετώπιση δυο παραιτήσεων από σημαντικές θέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!