Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Διακοσμήστε το χώρο σας με ταπετσαρίες τοίχου και πίνακες σε καμβά
[News]: Διακοσμήστε το χώρο σας με ταπετσαρίες τοίχου και πίνακες σε καμβά

[News]: Διακοσμήστε το χώρο σας με ταπετσαρίες τοίχου και πίνακες σε καμβά

Προτάσεις χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα

Αν ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε το χώρο σας μπορείτε να το κάνετε εύκολα με ταπετσαρίες τοίχου ή με πίνακες σε καμβά . Πάμε να δούμε πως μπορείτε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, το γραφείο ή όποιο άλλο μέρος του σπιτιού σας θέλετε, με αυτές τις διακοσμητικές προτάσεις. Γρήγορα, χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα για να το πετύχετε.

Παρόλο που δεν υπάρχει σύνολο κανόνων για τη διακόσμηση ενός σπιτιού, ακολουθώντας κάποιες βασικές οδηγίες μπορείτε να κάνετε την τέλεια επιλογή για εσάς. Το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι αν θέλετε να πετύχετε κάτι άλλο πέραν του να φρεσκάρετε τον χώρο σας.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιες απ’ τις πιο συνηθισμένες αιτίες για τις οποίες κάποιος θέλει να ανανεώσει το μέρος που μένει και να προσθέσει διακοσμητικά στοιχεία.

Υπάρχει ζημιά σε κάποιο τοίχο

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι μετά από χρόνια, μπορεί να υπάρχουν κάποιες φθορές σε έναν ή παραπάνω τοίχους του σπιτιού σας. Το στοκάρισμα είναι πάντα μία καλή αλλά πρόχειρη λύση. Κακά τα ψέματα, το «μπάλωμα» στο τοίχο θέλει πιο δραστικά μέτρα ώστε να καλυφθεί κομψά.

Η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου ή κάποιου πίνακα, αποτελούν 2 πολύ καλές επιλογές με τα συν και τα πλην τους. Αν η ζημιά που υπάρχει είναι μικρή μπορείτε να κρεμάσετε ένα μικρό πίνακα σε καμβά, ο οποίος θα συνοδεύεται από ένα ωραίο κάδρο και να στολίσετε την τοίχο σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!