Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Covid Free Gr: Βήμα βήμα η λειτουργία της εφαρμογής ελέγχου εμβολιασμών – Τι σημαίνει η ένδειξη «Δεκτό» και τι η ένδειξη «Άκυρο»
[News]: Covid Free Gr: Βήμα βήμα η λειτουργία της εφαρμογής ελέγχου εμβολιασμών – Τι σημαίνει η ένδειξη «Δεκτό» και τι η ένδειξη «Άκυρο»

[News]: Covid Free Gr: Βήμα βήμα η λειτουργία της εφαρμογής ελέγχου εμβολιασμών – Τι σημαίνει η ένδειξη «Δεκτό» και τι η ένδειξη «Άκυρο»

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν

Διαθέσιμη είναι από χθες 13 Ιουλίου η εφαρμογή «Covid Free GR» για τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού , νόσησης ή των μοριακών και rapid test. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας στο App Store και στο Google Play.

Η διαδικασία βήμα βήμα

Την διαδικασία βήμα βήμα έδειξε ο δημοσιογράφος του Star Γιώργος Βότσκαρης.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Μέσω της εφαρμογής σκανάρουμε τον QR code που υπάρχει στο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Αν έχουν περάσει 15 μέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου, τότε εμφανίζεται το μήνυμα «Δεκτό» με πράσινα γράμματα και από κάτω το ονοματεπώνυμο του εμβολιασμένου.

Σε περίπτωση που δεν έχουν περάσει 15 μέρες από τη δεύτερη δόση ή ακόμα και στις περιπτώσεις πλαστών εμβολιασμών εμφανίζεται το μήνυμα «Άκυρο» με κόκκινο χρώμα.

Οι εμβολιασμένοι πελάτες που θα πηγαίνουν σε καταστήματα καλό θα είνα να έχουν μαζί και την ταυτότητά τους για να επιβεβαιώσουν ότι το πιστοποιητικό είναι δικό τους.

Σχετικά Tags
rapid tests εμβολιασμοί Covid Free GR

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!