Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Χρυσοχοΐδης: Δεν απαγορεύτηκαν οι πολιτικές εκδηλώσεις αλλά πορείες και συναθροίσεις
[News]: Χρυσοχοΐδης: Δεν απαγορεύτηκαν οι πολιτικές εκδηλώσεις αλλά πορείες και συναθροίσεις

[News]: Χρυσοχοΐδης: Δεν απαγορεύτηκαν οι πολιτικές εκδηλώσεις αλλά πορείες και συναθροίσεις

«Θα διερευνηθούν ευθύνες για την πορεία του ΚΚΕ» -Τι ανέφερε ο υπουργός για τις εκδηλώσεις στη μνήμη Γρηγορόπουλου

Τις εξηγήσεις του για όλα όσα συνέβησαν από το πρωί της Τρίτης με αφορμή την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου , έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπ. Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι σήμερα δεν απαγορεύτηκαν οι πολιτικές εκδηλώσεις, αλλά οι πορείες και οι συναθροίσεις. Όπως εξήγησε τόσο στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με 50 άτομα όσο και στην εκδήλωση του ΚΚΕ με 200 τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Δεν ήταν ημέρα για πρόστιμα σήμερα, ήταν ημέρα συνεννόησης και δημοκρατίας. Ήταν μια πολιτική εκδήλωση, και η απόφαση πάρθηκε στα όρια της ανοχής στο πλαίσιο της δημοκρατίας και της κατανόησης» διευκρίνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και συνέχισε λέγοντας: «Ανέλαβα την ευθύνη, διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις με τα μετρά προστασίας και μετά έφυγαν. Δεν υπήρχε λόγος για πρόστιμο».

Στη δημοκρατία, πρόσθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, οφείλουμε συνεννόηση και τα κόμματα έπρεπε να εκδηλώσουν τη θέση τους γύρω από ένα μεγάλο θέμα. «Είναι πολίτικα κόμματα με πολιτικές εκδηλώσεις οφείλαμε να το ανεχτούμε σήμερα που είναι μια ξεχωριστή ημέρα».

«Αποφασίσαμε σήμερα να μη σταματήσουμε τη ζωή στην πόλη, η πόλη πρέπει να λειτούργει σα να είναι καθημερινή ημέρα, και θα το συνεχίσουμε αυτό για να τελειώνει η υπόθεση με διαδηλώσεις που καταλύουν την κοινωνική ζωή».

Όπως σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, «μη φανταστείτε ότι οι 1.500 (του ΚΚΕ) ήρθαν όλοι μαζί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!