Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Χωρίς καραντίνα οι εμβολιασμένοι Βρετανοί που γυρνούν από «πορτοκαλί» χώρες
[News]: Χωρίς καραντίνα οι εμβολιασμένοι Βρετανοί που γυρνούν από «πορτοκαλί» χώρες

[News]: Χωρίς καραντίνα οι εμβολιασμένοι Βρετανοί που γυρνούν από «πορτοκαλί» χώρες

Το 64,3% των πολιτών έχει λάβει δύο δόσεις του εμβολίου

Οι εμβολιασμένοι Bρετανοί παραθεριστές θα είναι σε θέση να ταξιδεύσουν σε «πορτοκαλί» χώρες χωρίς καραντίνα κατά την επιστροφή τους, από τις 19 Ιουλίου, αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Sun.

Έτσι, Βρετανοί μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, στην Ισπανία και τη Γαλλία χωρίς περιορισμούς, με το ποσοστό του εμβολιασμού και για τις δυο δόσεις να αγγίζει το 64% που σημαίνει ότι αφορά σε περισσότερους από 33 εκατομμύρια πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο υπουργός Μεταφορών της χώρας θα ανακοινώσει το μέτρο αυτό την Πέμπτη, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα εν μέσω πίεσης πως «οποιαδήποτε αναβολή θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τη θερινή τουριστική περίοδο.»

Επίσης, οφείλουν κατά την επιστροφή τους να κάνουν ένα μοριακό τεστ πριν την αποχώρηση τους από την «πορτοκαλί» χώρα και ένα επιπλέον την δεύτερη ημέρα κατά την άφιξή τους, όπως αναφέρει η ΕΡΤ .

Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισαν ότι οι ταξιδιώτες θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν τις μάσκες προσώπου στα αεροπλάνα ως μέτρο προστασίας για τους υπαλλήλους και τους επιβάτες.

Σχετικά Tags
Βρετανία Τουρισμός

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!