Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Χαρδαλιάς: Άμεσα η ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων
[News]: Χαρδαλιάς: Άμεσα η ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων

[News]: Χαρδαλιάς: Άμεσα η ΚΥΑ για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων

Τι ανέφερε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας για τη χρήση της μάσκας και τη λειτουργία των κυλικείων

Άμεσα αναμένεται η έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης, η οποία θα προβλέπει τα μέτρα για τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς . Ανέφερε ότι η ΚΥΑ μεταξύ άλλων ρυθμίζει τη χρήση μάσκας και τη λειτουργία των κυλικείων και υπενθύμισε ότι δεν επιτρέπονται σχολικές εκδρομές, εκπαιδευτικές επισκέψεις και σχολικά πρωταθλήματα.

«Η ΚΥΑ θα αποσταλεί άμεσα σε όλα τα σχολεία και τις λοιπές εκπαιδευτικές μονάδες, ώστε όλοι να γνωρίζουν ακριβώς και με λεπτομέρεια τι ισχύει σε κάθε περίπτωση», πρόσθεσε ο κ.Χαρδαλιάς. «Προβλέπει αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και δια βίου μάθησης, φροντιστηρίων, κέντρων ξένων γλωσσών και άλλους συναφείς φορείς, καθώς και τις βιβλιοθήκες και τα γενικά αρχεία του κράτους κατά την έναρξη του σχολικού έτους 2020 -2021».
Αμέσως μετά, ο υφυπουργός διευκρίνισε, ότι η ΚΥΑ ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, θέματα όπως η χρήση μάσκας και η λειτουργία των κυλικείων στα σχολεία , λαμβάνοντας πάντα υπόψη και τις εισηγήσεις της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!