Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: BMW Σειρά 2 Coupé: Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου compact μοντέλου
[News]: BMW Σειρά 2 Coupé: Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου compact μοντέλου

[News]: BMW Σειρά 2 Coupé: Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου compact μοντέλου

Είναι το πρώτο της μάρκας που υλοποιήθηκε και κατασκευάζεται στο Μεξικό

Το Εργοστάσιο του BMW Group στο San Luis Potosi ξεκίνησε την παραγωγή της νέας BMW Σειράς 2 Coupé και είναι το πρώτο της μάρκας που υλοποιήθηκε και κατασκευάζεται στο Μεξικό.

Το Εργοστάσιο του San Luis Potosi είναι το νεότερο στο παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής της εταιρείας και είναι δομημένο έτσι ώστε να προσαρμόζεται στην παραγωγή διαφορετικών μοντέλων. Σε δύο χρόνια μόλις από την έναρξη της λειτουργίας του, το εργοστάσιο έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίξει την παραγωγή του Plug-In Hybrid Electric και να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας παγκόσμιας κάλυψης. Με μία πρόσθετη επένδυση 125 εκατομμυρίων δολαρίων, οι εγκαταστάσεις βελτιώθηκαν για να συμπεριλάβουν αυτό το δεύτερο όχημα στη γραμμή παραγωγής.

Η νέα Σειρά 2 Coupé είναι ένα όχημα που αποπνέει δυναμισμό. Την σπορ γραμμή της εμπνεύστηκε ο Jose Casas, ένας Μεξικανός που σήμερα είναι senior exterior designer για το BMW Group στο Μόναχο. Αφού ολοκληρώθηκε η φάση σχεδίασης, το τμήμα Εξέλιξης του Group στη Γερμανία συνεργάστηκε με το τμήμα Σχεδιασμού Παραγωγής του San Luis Potosi στην προετοιμασία του νέου μοντέλου για λανσάρισμα στο Μεξικό. Το τμήμα Αγορών διαδραμάτισε επίσης θεμελιώδη ρόλο από την αρχή του project στην επιλογή, εξέλιξη και βιομηχανοποίηση τοπικών, περιφερειακών και παγκόσμιων προμηθευτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!