Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [News]: Blog SEO: Πώς να Βελτιστοποιήσετε Αποτελεσματικά τα Άρθρα σας για τη Google
[News]: Blog SEO: Πώς να Βελτιστοποιήσετε Αποτελεσματικά τα Άρθρα σας για τη Google

[News]: Blog SEO: Πώς να Βελτιστοποιήσετε Αποτελεσματικά τα Άρθρα σας για τη Google

Γράφει ο Γιώργος Παπαθεοδώρου, SEO Strategist και ιδιοκτήτης της Digital Bang

Το blogging θεωρείται αυτή τη στιγμή μία από τις σημαντικότερες τάσεις στο SEO . Με τα άρθρα που ανεβάζετε στο blog του site σας, προσφέρετε χρήσιμο περιεχόμενο στους χρήστες και απαντάτε στις ερωτήσεις που αυτοί έχουν.

Το σχετικό και χρήσιμο περιεχόμενο σε ένα site είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες κατάταξης στον αλγόριθμο της Google, με βάση τους οποίους καθορίζεται η σειρά εμφάνισης των αποτελεσμάτων στη Google αλλά και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Τα ενημερωμένα, ευανάγνωστα και ποιοτικά άρθρα στο blog όχι μόνο βοηθούν στο SEO του site, αλλά αποτελούν και τρόπο προσέγγισης πελατών .

Αν ένα άρθρο στο blog εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, τότε θα προσελκύσει traffic στο site.

Πώς, όμως, πρέπει να SEO βελτιστοποιήσετε ένα άρθρο στο blog, ώστε να είναι ορατό από τις μηχανές αναζήτησης και να βγαίνει ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα (SERPs);

Διαβάστε παρακάτω 11 απλές αλλά άκρως αποτελεσματικές τακτικές που πρέπει να ακολουθείτε για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επικεντρωθείτε σε 1-2 long-tail keywords με βάση την πρόθεση χρήστη

Στις μέρες μας, το να… «φουσκώνει» ο αρθρογράφος το άρθρο με πολλές λέξεις-κλειδιά δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο SEO, καθώς καθιστά το κείμενο μη ευανάγνωστο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!