Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Αρπαγή 10χρονης: Η στιγμή που θα «μιλήσουν» το DNA και το κινητό της 33χρονης
[News]: Αρπαγή 10χρονης: Η στιγμή που θα «μιλήσουν» το DNA και το κινητό της 33χρονης

[News]: Αρπαγή 10χρονης: Η στιγμή που θα «μιλήσουν» το DNA και το κινητό της 33χρονης

Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας της ανήλικης

Τα αποτελέσματα από το τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη , περιμένουν οι Αρχές τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί πράξεις αξιόποινες σχετικά με τη γενετήσια ελευθερία της ανήλικης.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του MEGA, οι αστυνομικοί επιχειρούν παράλληλα να ανακτήσουν τα δεδομένα από τα κινητά τηλέφωνα αλλά και από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που χρησιμοποίησε η 33χρονη, προτού επιχειρήσει να τον καταστρέψει ολοσχερώς λίγο πριν τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεκτό έγινε και το αίτημα της άρσης του απορρήτου και μάλιστα θα γίνει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο. Οι συνομιλίες από εκείνο το 48ωρο της αρπαγής, αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

«Δεν της έχω κάνει κακό, να προσφέρω ήθελα»

Μιλώντας από τη φυλακή, η 33χρονη δήλωσε πως δεν ήθελε να κάνει κακό στο κορίτσι, αλλά μόνο να προσφέρει. Η κατηγορούμενη μίλησε στην εκπομπή Live News του MEGA λέγοντας:

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη “δουλειά”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!