Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Η απίστευτη ιστορία του πρώτου σκόρερ της Στουτγκάρδης που αγωνιζόταν με ψεύτικο όνομα
[News]: Η απίστευτη ιστορία του πρώτου σκόρερ της Στουτγκάρδης που αγωνιζόταν με ψεύτικο όνομα

[News]: Η απίστευτη ιστορία του πρώτου σκόρερ της Στουτγκάρδης που αγωνιζόταν με ψεύτικο όνομα

Ο Σίλας Γουαμανγκιτουκά αποκάλυψε τα πραγματικά του στοιχεία, αλλά και την ηλικία του

Ο στράικερ της Στουτγκάρδης, Σίλας Γουαμανγκιτουκά, αποκάλυψε στην ομάδα του, ότι το όνομά του και η ημερομηνία γέννησής του είναι διαφορετικά και ότι τα δεδομένα άλλαξαν πριν από χρόνια, από έναν πρώην ατζέντη που είχε τα δικαιώματά του σε νεαρή ηλικία, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

Ο παίκτης εξήγησε στους ανθρώπους του συλλόγου, ότι ζούσε όλα αυτά τα χρόνια σε καθεστώς φόβου, από τότε που έφυγε από την Δημοκρατία του Κονγκό σε ηλικία 17 ετών, για να παίξει στη γαλλική ομάδα μικρότερης κατηγορίας, Αλέ. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο βήμα για μένα ν΄ αποκαλύψω την ιστορία μου» αναφέρει ο παίκτης σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Στουτγκάρδη και συνεχίζει: «Μόνο μέσα από την υποστήριξη του νέου εκπροσώπου μου κατάφερα να τολμήσω αυτό».

Είπε, ότι το κανονικό του όνομα ήταν Σίλας Κατόμπα Μβουμπά και η ημερομηνία γέννησής του ήταν κατά ένα χρόνο νωρίτερα, το 1998 αντί του 1999, που τον κάνει 22 ετών και όχι 21. Πρόσθεσε ακόμη, ότι τα προσωπικά του δεδομένα άλλαξαν από έναν ατζέντη παικτών στο Βέλγιο, ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο στον τραπεζικό του λογαριασμό και στην κατοχή του διαβατηρίου του.

Η Στουτγκάρδη γνωστοποίησε, ότι υποστηρίζει πλήρως τον παίκτη και γνωρίζει όλα τα στοιχεία για τον μάνατζερ παικτών που βρίσκεται πίσω από όλο αυτό το απίστευτο περισταστικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!