Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Άνοιξαν τα καταστήματα: Ουρές καταναλωτών στην Ερμού – Δείτε τις εικόνες
[News]: Άνοιξαν τα καταστήματα: Ουρές καταναλωτών στην Ερμού – Δείτε τις εικόνες

[News]: Άνοιξαν τα καταστήματα: Ουρές καταναλωτών στην Ερμού – Δείτε τις εικόνες

Πώς γίνεται η μετακίνηση

Τα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους για τους καταναλωτές και εκείνοι ήταν εκεί από νωρίς το πρωί για να κάνουν τις αγορές τους.

Έξω από κάποια καταστήματα στην Ερμού σχηματίστηκαν ουρές, από πολίτες που περίμεναν να μπουν και να κάνουν τα ψώνια τους, καθώς ισχύουν περιορισμοί. Συγκεκριμένα, στα καταστήματα έως 100 τ.μ. ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός είναι τέσσερα άτομα και για τα μεγαλύτερα καταστήματα ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επισκέψεις των καταναλωτών στα εμπορικά καταστήματα θα γίνονται μόνο με ραντεβού και με τη χρήση sms στον αριθμό 13032 για διάστημα τριών ωρών και μία φορά την ημέρα.

Δηλαδή, κάθε άτομο αποστέλλει κενό μήνυμα (SMS) μέσω του κινητού του τηλεφώνου με αποδέκτη τον πενταψήφιο κωδικό αριθμό 13032. Στη συνέχεια θα λαμβάνει γραπτό απαντητικό μήνυμα που επιβεβαιώνει τη δυνατότητα μετακίνησης για διάστημα τριών ωρών από τη λήψη του απαντητικού μηνύματος, εφόσον το άτομο που αποστέλλει το μήνυμα δεν έχει ήδη μετακινηθεί για τον ίδιο λόγο εντός του ίδιου εικοσιτετραώρου.

Κατά τη μετακίνησή του, κάθε άτομο οφείλει να φέρει μαζί του υποχρεωτικά την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο και να είναι σε θέση να επιδεικνύει το απαντητικό μήνυμα, με το οποίο επιβεβαιώνεται η δυνατότητα μετακίνησης, στο κινητό τηλέφωνό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!