Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: Ανησυχία στην Πάρο για τη λήψη περιοριστικών μέτρων τύπου Μυκόνου
[News]: Ανησυχία στην Πάρο για τη λήψη περιοριστικών μέτρων τύπου Μυκόνου

[News]: Ανησυχία στην Πάρο για τη λήψη περιοριστικών μέτρων τύπου Μυκόνου

Έκκληση του δημάρχου στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να σπεύσουν να εμβολιαστούν

Έκκληση προς όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, να σπεύσουν να το κάνουν και να εφαρμόζουν πιστά τα μέτρα προστασίας τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική ζωή, απευθύνει ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, σε μήνυμά του προς τους κατοίκους του νησιού.

Επισημαίνει πως παρόλο που «μέχρι τώρα, η Πάρος βρίσκεται ψηλά στις θέσεις των νησιών, αλλά και της χώρας, όσον αφορά τα ποσοστά του εμβολιασμού στον ντόπιο πληθυσμό» και «οι επιχειρηματίες τηρούν με προσήλωση όλα τα μέτρα προστασίας», «η εμφάνιση της μετάλλαξης Δέλτα και ο ταχύτατος τρόπος με τον οποίο αυτή μεταδίδεται στον πληθυσμό, αλλά και η υψηλή επισκεψιμότητα στο νησί που βρίσκεται και φέτος στην κορυφή της προτίμησης των ξένων και Ελλήνων επισκεπτών, δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε».

Συνεχίζει δε τονίζοντας: «Ας δείξουμε με το παράδειγμά μας στους επισκέπτες μας ότι όπως εμείς προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των δικών μας ανθρώπων, έτσι απαιτούμε κι από εκείνους να κάνουν το ίδιο. Είναι υποχρέωση όλων μας να εξασφαλίσουμε μια ομαλή συνέχιση της τρέχουσας τουριστικής περιόδου στο νησί μας και μάλιστα λίγο πριν την κορύφωση της σεζόν, να διαφυλάξουμε το κύρος της Πάρου και των κατοίκων της και να προστατεύσουμε την οικονομία του τόπου, το εισόδημα των επαγγελματιών, αλλά και τη ποιότητα της ζωής μας».

Παράλληλα, στο μήνυμά του ο δήμαρχος Πάρου αναφέρεται στις πρωτοβουλίες που πήρε και παίρνει η δημοτική Αρχή από την έναρξη της για τη θωράκιση του νησιού έναντι του covid-19 και των μεταλλάξεών του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!