Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [News]: Ανοίγουν την 1η Σεπτεμβρίου οι εμπορικές εκθέσεις
[News]: Ανοίγουν την 1η Σεπτεμβρίου οι εμπορικές εκθέσεις

[News]: Ανοίγουν την 1η Σεπτεμβρίου οι εμπορικές εκθέσεις

Η εκδήλωση φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γ.Γ. Εμπορίου κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος επισκέφθηκαν σήμερα την ειδική έκθεση αμυντικής βιομηχανίας DEFEA – Defence Exhibition Athens, η οποία φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Ο Υπουργός αποτέλεσε τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης με θέμα την Ανάπτυξη της Ναυπηγικής Βιομηχανίας της Ελλάδας.

Μετά την εκδήλωση, ο Υπουργός και ο Γ.Γ. Εμπορίου συναντήθηκαν με εκπροσώπους της εγχώριας εκθεσιακής βιομηχανίας με τους οποίους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την επανεκκίνηση του κλάδου με την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι εμπορικές εκθέσεις ανοίγουν επίσημα τις πόρτες τους την 1 η Σεπτεμβρίου για να υποδεχθούν τόσο την εγχώρια όσο και την διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.

Ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης σχετικά με την επανεκκίνηση του εκθεσιακού κλάδου δήλωσε ότι Η Ελλάδα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χωρίς να βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία ανοίγει τον εκθεσιακό κλάδο από 1η Σεπτεμβρίου για εμβολιασμένους, έτσι ώστε η οικονομία και η επιχειρηματική ζωή να προχωρήσει με υγεία και ασφάλεια.

Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και βέβαιοι για την επιτυχία του ανοίγματος και θα πάμε πάρα πολύ καλά.

Ο κ. Αλέξης Λαγουδάκης Διευθύνων Σύμβουλος του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo εκ μέρους των εκθεσιακών φορέων ανέφερε ότι: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κο Γεωργιάδη και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κο Αναγνωστόπουλο Σωτήρη για τη συνδρομή του στην επανεκκίνηση του κλάδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!