Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Αναβάθμιση λογισμικού για δύο εκατ. οχήματα BMW
[News]: Αναβάθμιση λογισμικού για δύο εκατ. οχήματα BMW

[News]: Αναβάθμιση λογισμικού για δύο εκατ. οχήματα BMW

Εστιάζει στην επέκταση και βελτίωση λειτουργιών υποστήριξης οδηγού

Οι Απομακρυσμένες Αναβαθμίσεις Λογισμικού (Remote Software Upgrades) της BMW προσφέρουν ολοκληρωμένες βελτιώσεις βασικών λειτουργιών του οχήματος, φέρνουν τα τελευταία ψηφιακά προϊόντα στο όχημα ‘over the air’ και εξασφαλίζουν τη συνεχή ενημέρωση του λογισμικού.

Το BMW Group προσφέρει την 3η του ‘over-the-air’ αναβάθμιση φέτος – αυτή τη φορά για περίπου δύο εκατομμύρια οχήματα BMW σε όλο τον κόσμο. Μέχρι το τέλος του 2021, ο παγκοσμίως μεγαλύτερος στόλος οχημάτων που είναι συμβατός με αναβαθμίσεις θα κυκλοφορεί στους δρόμους, με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια συνδεδεμένα οχήματα BMW: από μοντέλα με συμβατικά συστήματα κίνησης μέχρι plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά.

Η πιο εκτεταμένη καμπάνια Remote Software Upgrade του BMW Group μέχρι σήμερα ξεκίνησε με το λανσάρισμα της τελευταίας έκδοσης του BMW Operating System 7 (Ver. 21-07) στις 11 Οκτωβρίου 2021. Η καμπάνια εγκαινιάστηκε στη Γερμανία και, σταδιακά, θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές. Αυτή η ολοκληρωμένη καμπάνια Remote Software Upgrade θα εστιάσει στην επέκταση και βελτίωση των λειτουργιών υποστήριξης οδηγού.

Η εφαρμογή Spotify θα αναβαθμίσει την εμπειρία ψυχαγωγίας που προσφέρει η επιλογή BMW Connected Music και θα μπορεί να μεταδίδει podcasts. Οι οδηγοί των M3 και M4 μπορούν να προσβλέπουν σε μία μοναδική εμπειρία ήχου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού χάρη στο M Sound Control.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!