Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Ανακαλούνται Kia Sorento BL 
[News]: Ανακαλούνται Kia Sorento BL 

[News]: Ανακαλούνται Kia Sorento BL 

Τοποθέτηση ρελέ στo κύκλωμα του ABS/ESC

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Kia Ελλάς Α.Β.Ε.Ε., εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλου Sorento BL, εργοστασίου κατασκευής Ν. Κορέας.

Στην Ελλάδα έχουν εισαχθεί από τον Επίσημο Εισαγωγέα 990 επηρεαζόμενα πλαίσια, παραγωγής από 28/11/2006 έως 5/11/2008. Στα επηρεαζόμενα οχήματα, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να εισρεύσει λάδι ή νερό στο κύκλωμα παροχής ρεύματος του συστήματος ABS/ESC που ενδεχομένως να προκαλέσει βραχυκύκλωμα και τροφοδοσία ρεύματος προς το ABS/ESC με την ανάφλεξη απενεργοποιημένη. Για να αποφευχθούν τα παραπάνω χρειάζεται να τοποθετηθεί μία ηλεκτρονική πλακέτα με ρελέ στην κεντρική ασφαλειοθήκη στον χώρο του κινητήρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia σε όλη την Ελλάδα, για τοποθέτηση ηλεκτρονικής πλακέτας με ρελέ στην κεντρική ασφαλειοθήκη του κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία Kia Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.στο τηλέφωνο 210 5507215 (κα. Μαρία Κατερτζιάδου).

Σχετικά Tags
Kia

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!