Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Ανακαλούνται 240 Audi Q3 & Q3 Sportback
[News]: Ανακαλούνται 240 Audi Q3 & Q3 Sportback

[News]: Ανακαλούνται 240 Audi Q3 & Q3 Sportback

Έλεγχος και, αν απαιτείται, αντικατάσταση του ταμπλό

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Kosmocar A.E., Γενικός Εισαγωγέας των Audi στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου μοντέλων Q3 και Q3 Sportback.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 240 οχήματα, παραγωγής από την εβδομάδα 14/2019 έως την εβδομάδα 05/2020. Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται ο αερόσακος του συνοδηγού να μην αναπτυχθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή σε περίπτωση ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Audi της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνει έλεγχος και, αν απαιτείται, αντικατάσταση του ταμπλό, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Audi στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: (email protected)

Σχετικά Tags
Audi

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!