Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Αυτοματοποιημένη οδήγηση: Σε τι χρησιμεύει και ποιο είναι το μέλλον των οδηγών
[News]: Αυτοματοποιημένη οδήγηση: Σε τι χρησιμεύει και ποιο είναι το μέλλον των οδηγών

[News]: Αυτοματοποιημένη οδήγηση: Σε τι χρησιμεύει και ποιο είναι το μέλλον των οδηγών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τα τελευταία χρόνια στην αυτοκινητοβιομηχανία

Στην αυτοκινητοβιομηχανία οι εξελίξεις τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαίες και κυρίως επικεντρώνονται σε δυο τομείς: την μείωση των ρύπων που χαροποιεί όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους και την αυτόνομη/αυτοματοποιημένη οδήγηση που προβληματίζει όλους τους λάτρεις του βολάν.

Ο Dr. Nicolai Martin, υπεύθυνος του BMW Group για την Εξέλιξη της Αυτοματοποιημένης Οδήγησης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ερωτήσεις όπως: σε ποιο βαθμό είναι χρήσιμη η αυτοματοποίηση της οδήγησης;

Τι πραγματικά επιφυλάσσει το μέλλον της αυτοματοποιημένης οδήγησης για τον πελάτη; Στις ερωτήσεις που του ετέθησαν απήντησε τα εξής:

1. Dr . Martin , είστε κατά βάθος μηχανικός. Ποια είναι η κινητήρια δύναμή σας;

Μου αρέσει να φτάνω στην ουσία των πραγμάτων για να τα κατανοώ πλήρως. Μία εναλλακτική επιλογή καριέρας ήταν ο αγωνιστικός αθλητισμός και συγκεκριμένα το windsurfing, ακόμα και σε Ολυμπιακό επίπεδο, αλλά τελικά με κέρδισε η βιομηχανική και αυτοκινητιστική μηχανολογία.

Αγαπώ το είδος των προκλήσεων και των προβλημάτων που απαιτούν καλή κατανόηση και είναι περίπλοκα και συγχρόνως σχετίζονται με την κοινωνία. Επειδή αυτό που πραγματικά θέλω τελικά είναι να βρίσκω μακροχρόνιες λύσεις σε πραγματικά προβλήματα και να συνεισφέρω στην πρόοδο. Είμαι πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με μία θαυμάσια ομάδα, σε ένα από τα πιο επίκαιρα projects για το μέλλον της αυτοκίνησης: την αυτοματοποιημένη οδήγηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!