Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ | [News]: Αυτό είναι το εκκλησάκι που συναντήθηκε κρυφά «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»
[News]: Αυτό είναι το εκκλησάκι που συναντήθηκε κρυφά «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»

[News]: Αυτό είναι το εκκλησάκι που συναντήθηκε κρυφά «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»

Δείτε πώς είναι σήμερα το σημείο που έγιναν τα γυρίσματα

Η Νεράιδα και το Παλικάρι είναι μια από τις πλέον αγαπημένες ελληνικές ταινίες που άφησε εποχή και προβάλλεται ακόμη και σήμερα πολύ συχνά. Και ποιος δεν θυμάται τους Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες; Και ποιος δεν έχει γελάσει με τις αμίμητες ατάκες Παπαγιαννόπουλου, Παπαμιχαήλ και Βουγιουκλάκη.

Μια από τις κωμωδίες που έχει αγαπηθεί όσο λίγες και έχει ξεχωρίσει λόγω παραγωγής. Γυρίστηκε, εξάλλου, στην Κρήτη, σε όμορφα τοπία και με σκηνές σε διάφορους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Κάθε σκηνή ήταν προσεγμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά σημεία γυρισμάτων που το θυμούνται όλοι είναι το εκκλησάκι που συναντήθηκε κρυφά η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Η υπόθεση της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»

Σε ένα χωριό της Κρήτης υπάρχει μια βεντέτα αιώνων ανάμεσα στους Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες. Ο Φουρτουνάκης προξενεύει την κόρη του, Κατερινιώ (Αλίκη Βουγιουκλάκη) με τον Σκανταλάκη στα Χανιά, πράγμα με το οποίο διαφωνεί η ίδια. Ταυτόχρονα ο Μανούσος, γιος του Βροντάκη (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) κατεβαίνει από την Αθήνα, μετά από κάλεσμα των γονιών του για να τον προξενέψουν με την κόρη του Κωνσταντογιωργάκη το Λενιώ. Το μοιραίο θα συμβεί όταν βρεθεί τυχαία στο γλέντι του αρραβώνα και αντικρίζει για πρώτη φορά το Κατερινιώ και την ερωτεύεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!