Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [News]: Αυστραλία: Το lockdown στο Σίδνεϊ θα τελειώσει πιο γρήγορα για τους εμβολιασμένους
[News]: Αυστραλία: Το lockdown στο Σίδνεϊ θα τελειώσει πιο γρήγορα για τους εμβολιασμένους

[News]: Αυστραλία: Το lockdown στο Σίδνεϊ θα τελειώσει πιο γρήγορα για τους εμβολιασμένους

«Αν θέλετε να μπορέσετε να έχετε ένα γεύμα με φίλους και να υποδεχθείτε ανθρώπους στο σπίτι σας οφείλετε να εμβολιαστείτε»

Οι αυστραλιανές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα σχέδια για το σταδιακό εκ νέου άνοιγμα του Σίδνεϊ, το οποίο τελεί υπό λοκντάουν, αποκαλύπτοντας ένα σύστημα δύο σταδίων, το οποίο θα δώσει στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί κατά της COVID-19 περισσότερες ελευθερίες από αυτές που θα έχουν οι ανεμβολίαστοι γείτονές τους για αρκετές εβδομάδες.

Ο περιορισμός στις μετακινήσεις στη Νέα Νότια Ουαλία, την πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, η οποία έχει πρωτεύουσα το Σίδνεϊ, θα αρθούν σταδιακά μεταξύ της 11ης Οκτωβρίου και της 1ης Δεκεμβρίου καθώς τα ποσοστά εμβολιασμού του πληθυσμού θα ξεπερνούν το 70%, 80% και 90%.

Ωστόσο σε αυτούς που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι δεν θα επιτρέπεται να μετέχουν μαζί με τους εμβολιασμένους συμπολίτες τους σε κοινοτικές αθλητικές εκδηλώσεις, να γευματίζουν έξω, να ψωνίζουν κι άλλες δραστηριότητες ως την τελική ημερομηνία.

«Αντίθετα με αυτό που συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις στον κόσμο, αν δεν είστε εμβολιασμένοι θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον τέσσερις με πέντε εβδομάδες (…) προκειμένου να μετέχετε σε πράγματα στα οποία οι υπόλοιποι από εμάς θα μπορούν να μετέχουν», δήλωσε, μιλώντας σε τηλεοπτικά μέσα, η πρωθυπουργός της πολιτείας Γκλάντις Μπερετζικλιάν.

«Αν θέλετε να μπορέσετε να έχετε ένα γεύμα με φίλους και να υποδεχθείτε ανθρώπους στο σπίτι σας οφείλετε να εμβολιαστείτε», πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!