Κυριακή, 9 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [News]: Abarth Telemetry: Το σύστημα που καταγράφει τις επιδόσεις του οδηγού
[News]: Abarth Telemetry: Το σύστημα που καταγράφει τις επιδόσεις του οδηγού

[News]: Abarth Telemetry: Το σύστημα που καταγράφει τις επιδόσεις του οδηγού

Γεννημένη μέσα από τους αγώνες και την αναζήτηση της μέγιστης απόδοσης

Γεννημένη μέσα από τους αγώνες και την αναζήτηση της μέγιστης απόδοσης, η Abarth, διαχρονικά μεταφέρει την εμπειρία της από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στα αυτοκίνητα παραγωγής της μάρκας.

Από τα μηχανικά μέρη και την αεροδυναμική απόδοση, μέχρι τα στοιχεία του εξοπλισμού και τα ηλεκτρονικά συστήματα, τα μοντέλα της ιταλικής μάρκας, εκφράζουν σε κάθε επίπεδο τη σύνδεση της μάρκας με τους αγώνες.

Χάρη στην τοποθέτηση του προηγμένου συστήματος πολυμέσων UConnect, με την οθόνη αφής HD των 7’’, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων της νέας σειράς 595, τα μοντέλα διαθέτουν πλέον τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με το σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα (ιδανικό για τη χρήση σε πίστα) το οποίο μετρά σε πραγματικό χρόνο, καταγράφει και αναλύσει τα στοιχεία απόδοσης του αυτοκινήτου και του οδηγού.

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει στο Abarth Telemetry τις πίστες που επιθυμεί, με το σύστημα να έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει την απόδοση του οδηγού σε σχέση με άλλες ημέρες, αλλά και να του προσφέρει συμβουλές, έτσι ώστε να βελτιώσει τους χρόνους του και να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του οχήματος που οδηγεί, ακριβώς όπως θα έκανε και ένας έμπειρος μηχανικός αγώνων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!