Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [News]: 60 χρόνια Echinaforce® – No1 σε όλο τον κόσμο: Θωράκισε φυσικά και αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σου σύστημα!!!
[News]: 60 χρόνια Echinaforce® – No1 σε όλο τον κόσμο: Θωράκισε φυσικά και αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σου σύστημα!!!

[News]: 60 χρόνια Echinaforce® – No1 σε όλο τον κόσμο: Θωράκισε φυσικά και αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σου σύστημα!!!

Τα προϊόντα Echinaforce® της A.Vogel ενισχύουν άμεσα την άμυνα του οργανισμού έναντι των εποχικών ιώσεων, του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης

Για 60 χρόνια, η σειρά Echinaforce® της A.Vogel συμβάλλει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του κρυολογήματος.

Με την αξιοπιστία της παγκοσμίου φήμης Ελβετικής εταιρείας A.Vogel – παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο – τα προϊόντα της σειράς Echinaforce® παράγονται από 100% φρέσκια βιολογικής καλλιέργειας Echinacea Purpurea. Η εκχύλιση πραγματοποιείται σε 24 ώρες από τη συλλογή του βοτάνου και με τη χρήση ολόκληρου του βοτάνου, διαδικασίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Echinaforce® και συντελούν στη διαμόρφωση των κορυφαίων χαρακτηριστικών που διαθέτουν.

Η Echinacea Purpurea διαθέτει μοναδικό συνδυασμό αντιιικών και αντιμικροβιακών ιδιοτήτων που συμβάλλουν στην άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος, των εποχικών ιώσεων και της γρίπης. Παράλληλα, βοηθά στην πρόληψή τους, ιδιαίτερα σε περιόδους έξαρσης, ενώ επιταχύνει τη διαδικασία ανάρρωσης.

Τα προϊόντα της σειράς Echinaforce® της A.Vogel, διατίθενται σε βάμμα, ταμπλέτες, μασώμενα δισκία για παιδιά και σε σπρέι.

Echinaforce® drops

Βάμμα από φρέσκια εχινάκεια (Echinace purpurea) 100% βιολογικής καλλιέργειας.

Κατάλληλο για:

  • Την ισχυρή θωράκιση του οργανισμού έναντι του κοινού κρυολογήματος, των εποχιακών ιώσεων και της γρίπης
  • Την ενίσχυση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος

Χωρίς γλουτένη/λακτόζη | Vegan

Echinaforce® Forte Tabs

Ταμπλέτες από φρέσκια εχινάκεια (Echinacea purpurea) 100% βιολογικής καλλιέργειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWS

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!