Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ, Βρούτσης: Η στήριξη του τραπεζικού συστήματος αναγκαία για τα κράτη της ΕΕ
[Η Ναυτεμπορική]: Γ, Βρούτσης: Η στήριξη του τραπεζικού συστήματος  αναγκαία για τα κράτη της ΕΕ

[Η Ναυτεμπορική]: Γ, Βρούτσης: Η στήριξη του τραπεζικού συστήματος αναγκαία για τα κράτη της ΕΕ

«Η στήριξη του τραπεζικού συστήματος είναι αναγκαία για τη διασφάλιση των ίδιων των κρατών μελών», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή των δύο Συμφωνιών για τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και το Ενιαίο Ταμείο Στήριξης.

«Η Ελλάδα ανέκαθεν υποστήριζε και συνεχίζει να υποστηρίζει την περαιτέρω εμβάθυνση της οικονομικής και νομισματικής πολιτικής. Θεωρούμε ότι η ολοκλήρωσή της είναι απαραίτητη προκειμένου να αξιοποιηθούν στο έπακρο τα οφέλη που προκύπτουν από όλα τα κράτη-μέλη από τη συμμετοχή τους σ’ αυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, χαιρετίζουμε, διαχρονικά, όχι τώρα, όλες τις σχετικές προσπάθειες που γίνονται και τώρα και τα προηγούμενα χρόνια στην κατεύθυνση αυτή. Ταυτόχρονα, συμμετέχουμε ενεργά και με εποικοδομητική στάση στις συζητήσεις για τη νέα ευρωπαϊκή οικονομική αρχιτεκτονική με σκοπό την επίτευξη περαιτέρω προόδου», είπε ο Γιάννης Βρούτσης και πρόσθεσε: «Η παράταξή μας, η Νέα Δημοκρατία, έχει τη μεγάλη τιμή να είναι το πρώτο κόμμα που επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν μπήκε το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα, έδειξε τον σωστό δρόμο για το μέλλον της πατρίδας μας, τον δρόμο της τότε ΕΟΚ, που τότε το σύνολο της αντιπολίτευσης ήταν απέναντι, και σήμερα Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σήμερα, δεκάδες χρόνια μετά, επιβεβαιώνεται η ορθότητα της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ανθρώπου που δημιούργησε τη Νέα Δημοκρατία, ότι επέλεξε την κρίσιμη στιγμή, κόντρα στις φωνές και τα συνθήματα της περιόδου εκείνης, τον σωστό δρόμο για τη χώρα μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!