Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Την αστυνομία θα καλούσε η υπ. Εσωτερικών αν οι γείτονες της έκαναν πάρτι
[Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Την αστυνομία θα καλούσε η υπ. Εσωτερικών αν οι γείτονες της έκαναν πάρτι

[Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Την αστυνομία θα καλούσε η υπ. Εσωτερικών αν οι γείτονες της έκαναν πάρτι

Θα καλούσε την αστυνομία σε περίπτωση που οι γείτονές της έκαναν πάρτι, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Πρίτι Πατέλ, καθώς όπως υποστήριξε το σωστό είναι να αναφέρονται στις αρχές εκείνοι που μπορεί να εξαπλώνουν το κορωνοϊό αψηφώντας τα νέα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στη χώρα όσον αφορά τις συναθροίσεις, οι οποίες απαγορεύεται να ξεπερνούν τους έξι ανθρώπους.

«Αν έβλεπα κάτι που θα θεωρούσα ανάρμοστο, τότε πολύ ειλικρινά λέω ότι θα έπαιρνα όντως την αστυνομία», δήλωσε στο Sky News.

«Το θέμα δεν είναι να καρφώσεις τους γείτονες, πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ανάληψη της προσωπικής μας ευθύνης. Αν γίνεται ένα μεγάλο πάρτι, είναι σωστό να καλέσεις την αστυνομία», συμπλήρωσε.

Σε δηλώσεις που έκανε παράλληλα στο BBC TV, η υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι υπάρχουν διαθέσιμα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό σε τοπικό επίπεδο, την ώρα που διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι αυτοί που ζουν σε εστίες του κορωνοϊού και το προσωπικό νοσοκομείων και ιδρυμάτων περίθαλψης πασχίζουν για να μπορέσουν να κάνουν διαγνωστικό τεστ.

«Η πλειονότητα των τεστ είναι διαθέσιμη σε ακτίνα 10 μιλίων (16 χιλιόμετρα)», δήλωσε στο BBC TV, αν και παραδέχθηκε ότι σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις δεν θα μπορέσει να βρει κάποιος το διαγνωστικό τεστ εντός της ακτίνας αυτής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!