Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Στο χαμηλότερο ποσοστό από τις εκλογές του 2019 η υποστήριξη στους Τόρις
[Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Στο χαμηλότερο ποσοστό από τις εκλογές του 2019 η υποστήριξη στους Τόρις

[Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Στο χαμηλότερο ποσοστό από τις εκλογές του 2019 η υποστήριξη στους Τόρις

Σε χαμηλό 2 ετών βρίσκεται η δημοφιλία του Συντηρητικού κόμματος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον. Οι Τόρις βρίσκονται πίσω από το αντιπολιτευόμενο Εργατικό κόμμα στο χαμηλότερο επίπεδο από τις εθνικές εκλογές του 2019, αφότου ο κ. Τζόνσον ανακοίνωσε αύξηση του εθνικού φόρου για τη χρηματοδότηση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας.

Η δημοσκόπηση, που διεξήχθη από την YouGov για την εφημερίδα Times, έδειξε ότι η υποστήριξη για τους Συντηρητικούς μειώθηκε κατά πέντε μονάδες στο 33%, με τους Εργατικούς να κερδίζουν μία μονάδα στο 35%, μπροστά από το κόμμα του κ. Τζόνσον για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο.

Ο Τζόνσον ανακοίνωσε την Τρίτη το σχέδιο να αυξήσει τους φόρους στους εργαζόμενους, τους εργοδότες και ορισμένους επενδυτές για να προσπαθήσουν να διορθώσουν μια κρίση χρηματοδότησης για την υγεία και την κοινωνική περίθαλψη, εξοργίζοντας μερικούς στο κυβερνών κόμμα του, παραβιάζοντας τις προεκλογικές υποσχέσεις και θέτοντας σε κίνδυνο την παραδοσιακή υποστήριξη του κόμματος στη χαμηλή φορολόγηση.

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να προχωρήσουμε σε πάρα πολλά συμπεράσματα από μία μόνο δημοσκόπηση, αλλά … φαίνεται ότι η κυβέρνηση μπορεί να θυσίασε τη φήμη της για τους χαμηλούς φόρους μεταξύ των ψηφοφόρων των Τόρις χωρίς να λάβει πραγματικά μεγάλη πίστωση για τη βοήθεια του NHS», δήλωσε ο Άντονι Γουέλς , διευθυντής πολιτικής έρευνας στο YouGov, αναφερόμενος στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!