Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Έκκληση για παγκόσμια συνεργασία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του  κορωνοϊού
[Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Έκκληση για παγκόσμια συνεργασία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του  κορωνοϊού

[Η Ναυτεμπορική]: Βρετανία: Έκκληση για παγκόσμια συνεργασία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του  κορωνοϊού

Περισσότερη συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο πρέπει να υπάρξει για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και στην προσπάθεια για τη μείωση του χρέους των λιγότερο πλούσιων χωρών του κόσμου ούτως ώστε να επιστρέψουν σε ανάκαμψη, δήλωσε η Βρετανία σήμερα Τετάρτη.

Ο υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ πρόκειται να συζητήσει ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης με τους ομολόγους του της G20 σήμερα, πριν από την ετήσια συνάντηση του ΔΝΤ αύριο Πέμπτη, όπως αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών.

«Καμία οικονομία δεν έχει ξεφύγει από τις επιπτώσεις αυτής της κρίσης -και κάθε ύφεση φέρνει τον κίνδυνο οι χώρες να στραφούν στο εσωτερικό τους», δήλωσε Σουνάκ.

«Ας συνεργαστούμε για να σπείρουμε τους σπόρους της ανάκαμψης», συμπλήρωσε.

Η Βρετανία επιζητά ένα ενημερωμένο σχέδιο δράσης από την G20 και συνεργάζεται με άλλες χώρες για την επέκταση του προγράμματος Πρωτοβουλία για την Αναστολή Εξυπηρέτησης του Χρέους, που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα φτωχότερα έθνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!