Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Βραζιλία: «Καθαροί» οι πνεύμονες του Μπολσονάρου μετά το τεστ για τον κορωνοϊό
[Η Ναυτεμπορική]: Βραζιλία: «Καθαροί» οι πνεύμονες του Μπολσονάρου μετά το τεστ για τον κορωνοϊό

[Η Ναυτεμπορική]: Βραζιλία: «Καθαροί» οι πνεύμονες του Μπολσονάρου μετά το τεστ για τον κορωνοϊό

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, ο ακροδεξιός Ζαΐχ Μπολσονάρου, διαβεβαίωσε χθες Δευτέρα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Brasil ότι οι πνεύμονές του είναι «καθαροί» μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε διότι παρουσιάζει ορισμένα συμπτώματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, αν και τα αποτελέσματά του δεν αναμένεται να είναι γνωστά παρά σήμερα, Τρίτη.

Ο Μπολσονάρου έχει υποβαθμίσει επανειλημμένα την πανδημία του κορωνοϊού και έχει αποκαλέσει «γριπούλα» την COVID-19, επιμένοντας να αξιώνει επάνοδο στην ομαλότητα για να μην πληγεί η οικονομία παρότι η Βραζιλία ξεπέρασε χθες τους 65.000 θανάτους και τα 1,6 εκατ. κρούσματα μόλυνσης.

Το CNN Brasil και η εφημερίδα Estado de S.Paulo ανέφεραν ότι ο πρόεδρος είχε συμπτώματα, ιδίως πυρετό.

Ο ακροδεξιός λαϊκιστής πολιτικός αψηφά συχνά τις ιατρικές συστάσεις και αρνείται να φορά μάσκα στις δημόσιες εμφανίσεις του ακόμη και αφού θεωρητικά υποχρεώθηκε να χρησιμοποιεί αυτό το μέσο ατομικής προστασίας με απόφαση δικαστή στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με το CNN Brasil, ο Μπολσονάρου έχει αρχίσει να παίρνει ένα «κοκτέιλ» φαρμάκων παρ’όλο που υπάρχουν ελάχιστα τεκμήρια για την αποτελεσματικότητά της συγκεκριμένης θεαραπείας. Οι περισσότερες επίσημες δραστηριότητες του προέδρου που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα ακυρώθηκαν, κατά το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!