Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Βράβευση του καθηγητή-ακαδημαϊκού Κων. Ζοπουνίδη από το τμήμα Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου
[Η Ναυτεμπορική]: Βράβευση του καθηγητή-ακαδημαϊκού Κων. Ζοπουνίδη από το τμήμα Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου

[Η Ναυτεμπορική]: Βράβευση του καθηγητή-ακαδημαϊκού Κων. Ζοπουνίδη από το τμήμα Δυτικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Στην αναγνώριση της πολυεπίπεδης προσφοράς του και του επιστημονικού του έργου, προχώρησε στις 10 Αυγούστου το Οικονομικό Επιμελητήριο, Τμήμα Δυτικής Κρήτης, απονέμοντας τιμητικό τίτλο στο χώρο των Επιστημών Αποφάσεων και Μάνατζμεντ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν λίγα άτομα, κυρίως συνεργάτες του Καθηγητές, Μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου και συγγενείς του.

Από το Οικονομικό Επιμελητήριο μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια ο Πρόεδρος κος Παντελής Πετσετάκης και η Γραμματέας κα Ελπίδα Τσιτσιρίδη.

Ιδιαίτερα τιμητικά λόγια απηύθυναν οι συνάδελφοι και συνεργάτες του Καθηγητές Γ. Ατσαλάκης, Χρ. Γαγάνης, Μ. Δούμπος και Φ. Πασιούρας. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Διευθυντής του ΜΑΙΧ κος Γεώργιος Μπαουράκης ο οποίος υπογράμμισε πως ο τιμώμενος έχει προχωρήσει την επιστήμη των αποφάσεων και του μάνατζμεντ πολύ ψηλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, κος Γεώργιος Φραγκιαδάκης αναφέρθηκε στο έργο του Κ. Ζοπουνίδη, δίπλα στον οποίο έκανε το διδακτορικό του σε Μάνατζμεντ των Συστημάτων Υγείας, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στην οικονομική επιστήμη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η σύζυγός του κα Κλεάνθη Κουκουράκη και ο γιος του Δημήτρης Ζοπουνίδης καθώς και οι υποψήφιοι διδάκτορες, κα Μαριάννα Εσκαντάρ, κος Γεώργιος Φακωτάκης, , και η μεταπτυχιακή φοιτήτρια κα Κατερίνα Κατσανεβάκη.

Στην ομιλία του ο Καθηγητής-Ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις της οικονομικής επιστήμης που σχετίζονται άμεσα με την ανθρώπινη προσέγγιση των μεγεθών καθώς και την επίδραση που δέχεται από τις νέες τεχνολογίες των Big Data και της Τεχνητής Νοημοσύνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!