Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: «Πυρά» βουλευτών της ΝΔ κατά Ν. Παππά
[Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: «Πυρά» βουλευτών της ΝΔ κατά Ν. Παππά

[Η Ναυτεμπορική]: Βουλή: «Πυρά» βουλευτών της ΝΔ κατά Ν. Παππά

Δριμύ κατηγορώ των βουλευτών της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου και Άννας Μάνη- Παπαδημητρίου, κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την αποδοχή ή μη της πρότασης της Προανακριτικής Επιτροπής να του ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

«Καλές οι γενικές επισημάνσεις του κ. Παππά , όμως δεν είναι σχολιαστής. Να μας απαντήσει λοιπόν πόσα μηνύματα είχε στείλει ή λάβει από τον κ. Καλογρίτσα» κάλεσε τον πρώην υπουργό ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και συνέχισε: «Να απαντήσει εάν γνώριζε για εικονικές συμβάσεις. Να πει εάν ζητούσε βοήθειες από επιχειρηματίες, όπως οι Κοντομηνάς και Μαρινάκης. Ο κ. Παππάς δεν είναι σχολιαστής. Να μιλήσει τώρα» είπε.

Αναφερόμενος στον κ. Καλογρίτσα, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «κάποιοι σχολίασαν το ότι τον πίεσα σκληρά να μιλήσει. Πιστεύω ακράδαντα πως ο Καλογρίτσας επέλεξε να πει λίγα. Να κρατήσει μέσα του τα …πολλά. Ήταν σάρκα από τη σάρκα του ΣΥΡΙΖΑ. Απέδειξε πως το “αριστερό αίμα, νερό δεν γίνεται”. Οι 14 ημέρες που κέρδισε αρνούμενος να έλθει να καταθέσει δήθεν για τον εμβολιασμό του ήταν καθοριστικές. Άλλαξαν πράγματα. Σε αυτές της ημέρες παίχτηκαν πολλά» είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!