Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Βουλή- Ν/σχ για τα ζώα συντροφιάς: Να συνταχθούν για το καλό ζώων κάλεσε τα κόμματα ο Θ. Λιβάνιος
[Η Ναυτεμπορική]: Βουλή- Ν/σχ για τα ζώα συντροφιάς: Να συνταχθούν για το καλό ζώων κάλεσε τα κόμματα ο Θ. Λιβάνιος

[Η Ναυτεμπορική]: Βουλή- Ν/σχ για τα ζώα συντροφιάς: Να συνταχθούν για το καλό ζώων κάλεσε τα κόμματα ο Θ. Λιβάνιος

Να συνταχθούν, όχι με την κυβέρνηση, αλλά με τα αδέσποτα που έχουν ανάγκη, κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θεόδωρος Λιβάνιος, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς.

Όπως είπε ο κ. Λιβάνιος, το νομοσχέδιο αφορά πρωτίστως τα ζώα συντροφιάς και ιδίως τα αδέσποτα. Αφορά τον ευσυνείδητο κηδεμόνα ζώου ο οποίος τα έχει ως μέλος της οικογένειάς του. Αφορά τον κτηνοτρόφο ο οποίος βλέπει τα αγαπημένα του ζώα ως πολύτιμους συμπαραστάτες στη φύλαξη των ζώων του. Αφορά τον σοβαρό κυνηγό, ο οποίος βλέπει τα σκυλιά του ως φίλους και συνεργάτες.

Αφορά τους χιλιάδες εθελοντές οι οποίοι από το υστέρημά τους σιτίζουν αδέσποτα ζώα και αισθάνονται μόνοι. Αφορά όσους και υπό οποιασδήποτε καιρικές ή άλλες συνθήκες προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους σε καταφύγια ώστε αυτά να είναι χώρος για την ευζωία των ζώων αντί να είναι αποθήκες ψυχών. Αφορά όλους όσοι μέσα σε περιττώματα ενός άθλιου καταφυγίου προσπαθούν να επαναφέρουν στη ζωή ένα σκελετωμένο σκύλο. Αφορά τους κηδεμόνες που μεσάνυχτα καλούσαν απεγνωσμένα σε πανσιόν σκύλων, σε μια φλεγόμενη περιοχή, μη γνωρίζοντας τι έχουν απογίνει τα ζώα τους και αν είναι ζωντανά.

Αφορά τους δήμους, οι οποίοι, από το υστέρημά τους, δίνουν σημαντικούς πόρους για να αναπτύξουν ένα σύγχρονο πρόγραμμα προστασίας αδέσποτων ζώων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!